Masmästaren Fastigheter AB

Telefon: 023-70 46 54
Epost: boservice@masmastaren.se
Webbadress: http://www.masmastaren.se/

Fastigheter i: Borlänge, Falun, Uppsala, Västerås,

Hyreslägenheter och lokaler hos Masmästaren Fastigheter AB


Inkom Adress Kommun
01-31 Vallavägen 27 B Falun
01-31 Målaregatan 8 B Borlänge
01-30 Honefsgatan 6 A Borlänge
01-29 Vallavägen 23 D Falun
01-28 Blystigen 7 Falun
01-28 Borganäsvägen 31 B Borlänge
01-27 Målaregatan 8 A Borlänge
01-26 Vallavägen 29 A Falun
01-26 Kung Gustafs Torg 2 D Falun

Masmästaren Fastigheter AB

Välkommen till Masmästaren

 

Masmästaren Fastigheter AB är Dalarnas största privata hyresvärd och företaget vill profilera sig som en lokalt förankrad hyresvärd med stor bredd i hyresutbudet.

Basen för verksamheten är Falun-/Borlängeregionen, men det hindrar inte att Masmästaren breddar sig och äger fastigheter på andra orter som Västerås,Uppsala och Stockholm.

Ambitionerna när det gäller fastigheternas underhåll och vår servicekvalitet är högt ställda. Visionen är att en extern oinvigd betraktare ska kunna se av kvaliteten i förvaltningen att fastigheten ägs av Masmästaren. Likaså ska hyresgäster som av olika skäl valt att lämna oss längta tillbaks till att åter bli hyresgäst hos Masmästaren.

 

 

Våra områden

Masmästaren finns i Falun, Borlänge, Uppsala, Västerås och Stockholm. Huvuddelen av våra fastigheter ligger i Falun, men söker Du lokal eller bostad på någon av de orter vi finns på, kan vi säkert hjälpa Dig!

 

 

Sök bostad hos Masmästaren

Masmästaren har ingen bostadskö. Anledningen är att administrationen av kön blir för omfattande. Samtliga lägenheter som finns tillgängliga att söka hos Masmästaren finns tillgängliga på hemsidan. Lägenheterna publiceras i samband med att de sägs upp och finns sedan ute på hemsidan i sju dagar då alla har möjlighet att lämna intresseanmälan. Efter att slutdatum passerat sammanställs samtliga intresseanmälningar vi fått på just denna lägenhet. Intressenter som uppfyller kraven vi sätter i vår uthyrningspolicy  kontaktas därefter i turordning för visning och eventuell förhyrning av lägenheten. Generellt är det mellan 1-5 intressenter som blir kontaktade för visning på varje ledig lägenhet.

I samband med att Du lämnar en intresseanmälan och Du är en av de intressenter som är aktuella att hyra lägenheten, har Masmästaren rätt att ta en kreditupplysning för att se att betalning av hyra inte blir ett problem. Har Du betalningsanmärkningar nekas Du oftast att hyra lägenhet av oss. Tidigare hyresvärdar kan kontaktas för att ta referens på Dig som blivande hyresgäst hos Masmästaren.

Har Du några ytterligare funderingar hur Du söker bostad hos oss, är Du alltid välkommen att kontakta oss på boservice@masmastaren.se, eller 023-70 46 54.